Nye bilder

Enda en åpen tråd

Norway Chess er over. Ikke med de beste resultatene for Magnus. Mens Jon Ludvig jo nådde målene sine med 3 poeng og seier mot Magnus.

Men gøy var det uansett! Særlig gøy er det å være tilstede i lokalene. Det kan sikkert Insan og JEB, samt Tarjei skriver under på!

Norway Chess, siste runde, kl. 16.00

Nest siste runde var akkurat det som behøvdes for å sprøyte litt spenning inn i turneringen igjen, på bekostning av Jon Ludvig Hammer. Hans tap mot Anand og Topalovs tap mot Giri kombinert med det faktum at Anand møter Topalov i siste runde gjør at dette kan bli spennende til siste slutt. I tillegg fikk Carlsen et helpoeng i et heller ustødig parti mot Aronian, og har med dagens parti mot Hammer gode sjanser til å ende på 50% score – ikke akkurat det vi er vant til fra verdensmesteren, men heller ingen total katastrofe. Med mindre kompisen stikker kjepper i hjulene, så klart…

Norway Chess 2015, runde 8, kl. 16.00

Sluttspurten er igang i Rogaland, i dag går nest siste runde i Norway Chess av stabelen.

Norway Chess 2015, runde 7, kl. 16.00

Norway Chess 2015 i Stavanger er godt over halvveis. Tredje siste runde på vei!

Norway Chess 2015, runde 6, kl. 16.00

Norway Chess 2015 i Stavanger er i gang!

Norway Chess 2015, runde 5, kl. 16.00

Norway Chess 2015 i Stavanger er i gang!

Norway Chess 2015, runde 4, kl. 16.00

Norway Chess 2015 i Stavanger er i gang!

Norway Chess 2015, runde 3, kl. 16.00

Norway Chess 2015 i Stavanger er i gang!

Norway Chess 2015, runde 2, kl. 16.00

Norway Chess 2015 i Stavanger er i gang!

Første runde gikk bra for hvit – etter en kort remis mellom Anand og Caruana vant Giri, Vachier-Lagrave og Nakamura i rask rekkefølge mot hhv. Grisjtsjuk, Aronian og Hammer. Det så også ut til å gå mot seier for de hvite brikkene i Carlsen – Topalov, siden Magnus sakte gnuret ned bulgareren. Men mot seksti trekk slappet Magnus for mye av på klokka, i den tro at han ville få mer tid til å sette inn nådestøtet etter å ha rundet tidskontrollen. I stedet satt han rolig og slappet av i det han tapte på tid – til hele teamets overraskelse. Skal bli spennende å se hvordan han takler Caruana i dag…

Norway Chess 2015, runde 1, kl. 16.00

Norway Chess 2015 i Stavanger er i gang! Oppsettet i rundene ble bestemt i en lynsjakkturnering, som Maxime Vachie-Legrave vant (sterkt gjort, siden han fløy rett inn fra en større turnering – som Wei Yi vant – og ikke fikk sove før lynsjakken). Magnus Carlsen kom på delt tredjeplass, og er dermed en av dem som får fem hvite og fire svarte i turneringen. Jon Ludvig Hammer kom på sisteplass (men fikk seg en italiensk skalp) og må dermed leve med fem svarte i denne turneringen.

Oppsett runde 1

Veggavisen Sjakk

Følges av 409 medlemmer.
Origo Veggavisen Sjakk er en sone på Origo. Les mer