Nye bilder

Nytt forum på Matt & Patts Sjakksnakk!

Da har vi fått oss nytt forum på Matt & Patts Sjakksnakk

Tusen takk til Tarjei for jobben han har gjort for oss!

Origo stenges: Flytting til nytt sjakkforum

Origo melder at Origo nå skal pensjoneres:Etter 31.10. blir det ikke mulig å gjøre noen endringer, logge seg inn, eller lage noe nytt.

Jeg håper at vi her i sjakkforumet kan bli enige om å flytte til et nytt, felles “hjem”. Hvilke kriterier bør vi i så fall sette for en “arvtaker” etter sjakk.origo.no?

Åpen tråd

Neste superturnering er Sinquefield Cup, som starter fredag 5. august. Imens – lek pent!

Bilbao Chess

Onsdag 13. Juli starter Bilbao. Magnus og Karjakin møtes i runde 3 og 8. Disse to partiene vil nok ha mye å si psykologisk for VM – matchen.

Deltagere

Ny åpen tråd - mens vi venter ...

Verden er igjen slik vi kjenner den. Magnus vant siste turnering i ganske suveren stil.

Men det skjer jo annet i sjakk-verden!

Your Next Move Grand Chess Tour

Det er ny helg og ny hurtig- og lynsjakkturnering. Denne turneringen utgjør andre runde i Grand Chess Tour 2016 og spilles i Leuven i Belgia.

Fredag–mandag spilles ni runder hurtigsjakk og 18 runder lynsjakk. Starttidspunkt er kl. 14 fre–søn, men kl. 12 man. Det er i all hovedsak samme spillere som forrige helg, men Fressinet er skiftet ut med Anand.

Paris Grand Chess Tour 2016

Tid for rask sjakk! Verdenseliten møtes i Paris for å spille hurtig- og lynsjakk denne (lang)helga, og i Brüssel neste helg i samme ærend. Starter torsdag 9. juni kl 14.00 med første runde hurtigsjakk.

Spillere, med hurtigrating

Åpen tråd

Starter en åpen tråd igjen, da den under fort forsvinner langt nedover når det nå snart (antar jeg) blir åpnet en ny tråd ifm Grand Chess Tour, som spilles 09. – 12. juni.

Shamkir Chess 2016

Da er det duket for en ny superturnering! Det er ingen norske håp med, så jeg regner med det holder med en post for hele turneringen, men jeg kommer i hvert fall til å følge med. De fleste er naturlig nok interessert i hvordan det går med VM-utfordreren, men det er et sterkt felt med to spillere som er høyere ratet enn Karjakin. I tillegg spiller mange av hjemmehåpene morsom sjakk, så jeg regner med spenning og fart på brettet!

Åpen Post

Alt skjer visst samtidig i sjakkverden, og så er det plutselig pauser. Neste storturnering er Gashimov Memorial i slutten av mai, og så er det duket for hurtigsjakkmoro i Paris i begynnelsen av juni. Inntil da – fri leik!

Veggavisen Sjakk

Følges av 412 medlemmer.
Origo Veggavisen Sjakk er en sone på Origo. Les mer